Пакет 1040 m2

На акцији основни пакет скела 1040 м2 – 18514 евра + ПДВ – Рамовска Брзомонтажна Скела

(Радна висина и дужина скеле је флексибилна)

Пакет 1040м2 рамовске брзомонтажне скеле ширине 70 цм, дужине 100м, радне висине 10.4м, нове црвено лакиране тј. фарбање потапањем.

Скелу чине следећи елементи:

82 ком. штелујућих стопа, навојних, поцинкованих 60цм дужине

164 ком. H-рамова, 0,7м x 2 м

41 ком. завршних стубова 1m

160 ком. газишта, дрво-метал, ламинираних, импрегнираних 0,6м x 2,5м

200 ком. двоструких (дуплих) ограда 0,5м x 2,5м      

Могућа достава транспорт на територији целе Србије и региона.

Скела поседује све потребне атесте и сертификате и може бити лакирана или поцинкована.

Наше рамовске брзомонтажне скеле са дуплим оградама представљају један од најбољих система у скеларству који пружа висок ниво безбедности рада на њој, чврсту стабилност и на то се веома брзо монтира како се систем састоји из свега 3 главна елемента.

Карактерише је и висока флексибилност при монтирању, те се лако прилагођава потребама објекта било ког облика као и теренима на којима се поставља.

Паметна инвестиција – штедите време, новац и простор.

Скела је лака и пакује се у рамове што омогућује лагодан транспорт већих квадратура и заузима мање места у магицинима.

Овај веома звахвалан систем скела ће Вам уштедети новац јер ће Вам бити потребно мање радних сати да намонтирате скелу, уштедећете на транспорту јер можете превозити већу квадратуру у један или пар наврата као и у мањим возилима а притом ћете имати више простора у складишту како овај систем заузима мало места јер се пакује у палете које такође омогућују лак пренос виљушкарем.

Због своје једноставности скела се лако и брзо монтира, јер поседује само 3 основна дела тј. рам, дуплу ограду и газиште. Добро је ограђена и стабилна, што пружа сигурност и безбедност рада на њој а посебно осмишљени осигурачи су ту да закључају ограду од испадања из лежишта.

У току је пролећна акција продаје нових РБС система скеле у пакетима од 112 квадрата до 5.000м2 по цени већ од 15.5 евра/м2.

Могућа достава на адресу у Србији и иностранству.

Позовите нас или нам пишите за бесплатне консултације, заједно ћемо наћи најбоље решење за Вас и можемо направити пакет скела дужине и висине и других карактеристика који одговара Вашим потребама.

062333355
Info@sokoskele. rs