PRODAJA SKELA – NA AKCIJI – VEĆ OD 17€/m2

Trenutno na akciji – prodaja skela – paketi ramovskih brzomontažnih skela širine 70cm.

Paketi skela sa pratećim delovima od 105 m2 do 1040 metara kvadratnih.

Prodaja skela na akciji čine paketi skele sa pratećim delovima.

Skele poseduju sve potrebne ateste i sertifikate i mogu biti lakirane ili pocinkovane.

Moguća dostava-transport na teritoriji cele Srbije.

Skela se zbog svoje jednostavnosti lako, brzo i jednostavno montira jer poseduje samo 3 osnovna elementa – ram, duplu ogradu i gazište. Dobro je ograđena i stabilna što pruža sigurnsot i bezbednost rada na njoj.

Fleksibilna je i prilagodljiva svim vrstama terena zbog posedovanja štelujućih stopa od 20cm do 60cm i ramova od 0.7m, 1m i 2m dužine, kao i raznih konzola, dodataka i nastavka. Takoda nema na kome ne može da se postavi, od neravnih terena, rupa, preko krovova..

Što se tiče transporta, iako je metalna i izrađena od debelozidnih cevi, zbog svoje konstrukcije skela nema preveliku težinu tako da se do 500m2 skele koje su teške 4000 kg mogu transportovati kombijem i prikolicom. Težina skele iznosi 8-10 kg po m2. Zbog konstrukcije ramova koji se pakuju da jedan ulaze u drugi, ramovi zauzimaju mnogo manje prostora i time su zahvalni za transportovanje.

Gazišta mogu biti drveno-metalna ili metalno-pocinkovana.

Dimenzije drvenometalnih gazišta su 60cm x 250cm x 3.5cm, izrađena od kvalitetnog drveta, laminirana tj.lepljena najkvalitetnijim lepkom koji se može naći na tržištu i impregnirana specijalnim lazurama tako da je dugotrajnost zagarantovana.

Dimenzije metalnih-pocinkovanih gazišta su 30cm x 250cm. Gazišta su izrađena od perforiranog (Bušenog) i savijanog pocinkovanog lima.

Stope mogu biti fiksne ili štelujuće, lakirane, pocinkovane, dimenzije od 15cm do 60cm.

Ramovi skele su izrađeni od cevi fi 48,3mm x 2.5mm debljine zida, dimenzija ramova je 70cm x 210 cm i mogu biti lakirani ili pocinkovani, lakiranje se vrši potašanjem, tako da su ramovi lakirani i zaštićeni ne samo spolja već i sa unutrašnje strane a lakiraju se najkvalitetnijom bojom za zaštitu metala koja se može naći na tržištu.

Ograda, to jest dupla ograda skele 2×1, jer je iz jednog dela dimenzija 50cm x 250 cm, što skeli daje veću stabilnost za razliku od skela iz dva dela tj.dve cevi. Izrađena je od cevi fi 33.7 x 2 mm, može biti takođe lakirana ili pocinkovana.

Završni stubovi skele dimenzija fi 47.7 mm x 2.5nn su stubovi koji se stavljaju na završnoj to jest poslednjoj etaži skele i služe kao nosači ograde, tako da na poslednjoj etaži skele ne morate stavljati ramove već samo završne stuboce i ograde i pri tome uštedite na materijalu.

Oni takođe mogu biti lakirani potapanjem ili pocinkovani, dužina stubova je 1 ili 2m.

Skela se može kupiti u paketu, kompletna a takođe prodajemo i sve delove posebno.

Navedeni delovi su osnovni elementi skele.

Takođe u ponudi imamo dodatne kao i specijalne delove za skele, kao što su: ram 0.7m, poluram 1m, ograde 1.25m, gazišta 1.25m, konzole 0.3m, 0,6m, 0.9m i 1.2m. Štelujuće nosače gazišta, fiksne i okretne spojnice, nastavke za cevi, spojnice za cevi, gazišta sa otvorom, merdevine, točkiće, parapete, čeone ograde 60 cm i još puno dodatnih delova.

 

С поштовањем,
Соко Скеле Тим

0658876499