Na akciji ramovska brzomontažna skela osnovni paket 704м2 ramovske brzomontažne skele širine 70cm, dužine 110m i radne visine 6.4m.  

NOVE, crveno lakirane tj. farbane potapanjem.  

Skelu čine sledeći elementi:  
90 kom. Stopa štelujućih, navojnih, pocinkovanih 60 cm dužine.
90 kom. H-Ramova, 0,7m x 2 m 45 kom. Završnih stubova 1m
88 kom. Gazišta, drvo-metal, laminiranih i impregniranih 0,6m x 2,5m
132 kom. Dvostrukih (duplih) ograde 0,5m x 2,5m  

Po ceni od samo 11.974 evra, odnosno 16,9 evra po m2 radne površine skele.  

Cena je bez PDV-a.

Akcija traje dok traju zalihe.

Skela poseduje sve potrebne ateste i sertifikate i može biti lakirana ili pocinkovana.

Moguca dostava-transport na teritoriji cele Srbije.

Takodje pružamo i usluge iznajmljivanja skele, transporta, montaže i demontaže na teritoriji cele Srbije.

Skela se zbog svoje jednostavnosti, lako, brzo i jednostavno montira, jer poseduje samo 3 osnovna dela tj. Ram, Dupla Ograda i Gaziste. Dobro je ogradjena i stabilna, sto pruza sigurnost i bezbednost rada na njoj.

Fleksibilna je i prilagodiva svim vrstama terena zbog posedovanja stelujucih stopa od 20cm do 60cm i Ramova 0.7m,1m i 2m duzine, kao i raznih konzola. Tako da nema mesta na kome ne moze da se postavi, od neravnih terena, rupa preko krovova i tako dalje. . .

Što se tiče transporta, iako je metalna i izrađena od debelozidnih cevi, zbog svoje konstrukcije skela nema preveliku tezžnu tako da se do 500m2 skele koji su teške oko 4000kg  mogu transportovati kombijem i prikolicom, težina skele iznosi od 8-10 kg po m2. Zbog konstrukcije ramova, koji se pakuju tako da ulaze jedan u drugi ramovi zauzimaju mnogo manje prostora nego inace.

Gazišta mogu biti drveno-metalna ili metalna-pocinkovana.

Dimenzije drveno-metalnih gazišta su 60cm x 250cm x 3.5cm izrađena su od kvalitetnog drveta, laminirana tj. lepljena najkvalitetnijim američkim lepkom koji se moze naći na tržištu, i impregnirana specijalnim lazurama tako da je dugotrajnost zagarantovana (preko 10 godina).

Dimenzije Metalnih-pocinkovanih gazišta su 30cm x 250cm, gazišta su izrađena od perforiranog i savijanog pocinkovanog lima.

Stope mogu biti fiksne ili štelujuće, lakirane ili pocinkovane, dimenzija od 15cm do 60cm.

H-Ramovi skele su izrađeni od cevi fi 48,3x 2.5mm debljine zida, dimenzija ramova je 70cm x 210cm i mogu biti lakirani ili pocinkovani, lakiranje se vrši potapanjem, tako da su ramovi lakirani i zaštićeni ne samo spolja vec i sa unutrašnje strane, a lakiraju se najkvalitetnijom bojom za zaštitu metala na tržištu.

Ograda, to jest dvostruka (dupla) ograda skele 2u1 ograda, jer je iz jednog dela dimenzije 50cm x 250cm što joj daje veću stabilnost, a ne kao kod većine skela iz dva dela tj. dve cevi je izradjena od cevi fi 33.7 x 2mm, može takođe biti lakirana ili pocinkovana.

Završni stubovi skele dimenzija fi48,7mm x 2,5mm, su stubovi koji se stavljaju na završnoj to jest poslednjoj etaži skele i služe kao nosači ograde, tako da na poslednjoj etaži skele ne morate stavljati ramove već samo završne stubove i ograde i pri tome štedite na materijalu.

Oni takodje mogu biti lakirani potapanjem, ili pocinkovani i dužine 1 ili 2m.

Skela može da se kupi u paketu, kompletna a takođe prodajemo i sve delove skele posebno.

Takođe imamo u ponudi i dodatne kao i specijalne delove skele kao što su: ram 0.7m, poluram 1m, ograde 1.25m, gazišta 1.25m, konzole 0.3m, 0.6m, 0.9m i 1.2m, štelujuće nosače gazišta, fiksne i okretne spojnice, nastavke za cevi, spojnice za cevi, gazišta sa otvorom, merdevine, točkiće, parapete, čeone ograde 60cm i još puno dodatnih delova.

Za sve ostale informacije Vam stojimo na raspolaganju.

S poštovanjem,

Soko Skele Tim


062333355
info@sokoskele. rs