Пакет 896м2

На акцији основни пакет нових скела 896 м2 по цени од 14372€ + ПДВ

На акцији пакет 896 м2 – ширине 70цм, дужине 140м и радне висине 6,4м, нове, црвено лакиране тј. фарбане потапњем. (Радна висина и дужина скеле је флексибилна)
Пакет чине следећи елементи:
114 ком. штелујућих стопа, навојних, поцинкованих 60цм дужине
114 ком. H-рамова, 0,7м x 2 м
57 ком. завршних стубова 1m
112 ком. газишта, дрво-метал, ламинираних, импрегнираних 0,6м x 2,5мm
168 ком. двоструких (дуплих) ограда 0,5м x 2,5м     

Могућа достава транспорт на територији целе Србије и региона.

Скела поседује све потребне атесте и сертификате и може бити лакирана или поцинкована.

Наше рамовске брзомонтажне скеле са дуплим оградама представљају један од најбољих система у скеларству који пружа висок ниво безбедности рада на њој, чврсту стабилност и на то се веома брзо монтира како се систем састоји из свега 3 главна елемента.

Карактерише је и висока флексибилност при монтирању, те се лако прилагођава потребама објекта било ког облика као и теренима на којима се поставља.

Паметна инвестиција – штедите време, новац и простор.

Скела је лака и пакује се у рамове што омогућује лагодан транспорт већих квадратура и заузима мање места у магицинима.

Овај веома звахвалан систем скела ће Вам уштедети новац јер ће Вам бити потребно мање радних сати да намонтирате скелу, уштедећете на транспорту јер можете превозити већу квадратуру у један или пар наврата као и у мањим возилима а притом ћете имати више простора у складишту како овај систем заузима мало места јер се пакује у палете које такође омогућују лак пренос виљушкарем.

Због своје једноставности скела се лако и брзо монтира, јер поседује само 3 основна дела тј. рам, дуплу ограду и газиште. Добро је ограђена и стабилна, што пружа сигурност и безбедност рада на њој а посебно осмишљени осигурачи су ту да закључају ограду од испадања из лежишта.

У току је пролећна акција продаје нових РБС система скеле у пакетима од 112 квадрата до 5.000м2 по цени већ од 15.5 евра/м2.

Могућа достава на адресу у Србији и иностранству.

Позовите нас или нам пишите за бесплатне консултације, заједно ћемо наћи најбоље решење за Вас и можемо направити пакет скела дужине и висине и других карактеристика који одговара Вашим потребама.

062333355
Info@sokoskele. rs