Пакет 66м2

Пакет комплет нове рамовске брзомонтажне рамовске скеле 66 м2 радне ширине 70 цм, радне дужине 15м, радна висина 4.4м (Радна висина и дужина скеле је флексибилна)

14 ком. Штелујуће стопе, навојне, поцинковане 60цм
7 ком. Рам, 2м х 0.7м
7 ком. Завршни Стуб 1м
12 ком. Двострука ограда 2.5м х 0.5м
6 ком. Газиште 2.5м х 0.5м дрвено-метално, ламинирани, ипрегнирано.
1 ком. Мердевине за скелу 170 * 30цм
4 ком. Око вијак 30цм, поцинкован, фи12мм
4 ком. Анкер (сидро) 30цм
4 ком. Фиксна спојница поцинкована
2 ком. Мала завршна ограда 0.6м х 0.6м

1076 евра + ПДВ  то јест 1291.20 вра са ПДВ-ом


Могућа достава на целој територији Србије и региона.

Скела поседује све потребне атесте и сертификате и може бити лакирана или поцинкована.

Наше рамовске брзомонтажне скеле са дуплим оградама представљају један од најбољих система у скеларству који пружа висок ниво безбедности рада на њој, чврсту стабилност и на то се веома брзо монтира како се систем састоји из свега 3 главна елемента.

Карактерише је и висока флексибилност при монтирању, те се лако прилагођава потребама објекта било ког облика као и теренима на којима се поставља.

Паметна инвестиција – штедите време, новац и простор.

Скела је лака и пакује се у рамове што омогућује лагодан транспорт већих квадратура и заузима мање места у магицинима.

Овај веома звахвалан систем скела ће Вам уштедети новац јер ће Вам бити потребно мање радних сати да намонтирате скелу, уштедећете на транспорту јер можете превозити већу квадратуру у један или пар наврата као и у мањим возилима а притом ћете имати више простора у складишту како овај систем заузима мало места јер се пакује у палете које такође омогућују лак пренос виљушкарем.

Због своје једноставности скела се лако и брзо монтира, јер поседује само 3 основна дела тј. рам, дуплу ограду и газиште. Добро је ограђена и стабилна, што пружа сигурност и безбедност рада на њој а посебно осмишљени осигурачи су ту да закључају ограду од испадања из лежишта.

У току је пролећна акција продаје нових РБС система скеле у пакетима од 112 квадрата до 5.000м2 по цени већ од 15.5 евра/м2.

Могућа достава на адресу у Србији и иностранству.

Позовите нас или нам пишите за бесплатне консултације, заједно ћемо наћи најбоље решење за Вас и можемо направити пакет скела дужине и висине и других карактеристика који одговара Вашим потребама.

+38162333355

Info@sokoskele. rs