Пакет 315м2

На акцији основни пакет скела 315 m2 5.478 € + ПДВ

Акција 315 m2 НОВЕ рамовске брзомонтажне скеле ширине 70cm, црвено лакиране тј. фарбане потапањем. (Радна висина и дужина скеле је флексибилна)

Радна висина: 8,4 м
Радина дужина: 37.5 м
Радна ширина: 0.7м

Пакет чине следећи елементи;

32 ком. штелујућих стопа, навојних, поцинкованих 60цм дужине
48 ком. H-рамова, 0,7м x 2 м
18 ком. завршних стубова 1m
42 ком. газишта, дрво-метал, ламинираних, импрегнираних 0,6м x 2,5м
60 ком. двоструких (дуплих) ограда 0,5м x 2,5м  

Могућа достава транспорт на територији целе Србије и региона.

Скела поседује све потребне атесте и сертификате и може бити лакирана или поцинкована.

Наше рамовске брзомонтажне скеле са дуплим оградама представљају један од најбољих система у скеларству који пружа висок ниво безбедности рада на њој, чврсту стабилност и на то се веома брзо монтира како се систем састоји из свега 3 главна елемента.

Карактерише је и висока флексибилност при монтирању, те се лако прилагођава потребама објекта било ког облика као и теренима на којима се поставља.

Паметна инвестиција – штедите време, новац и простор.

Скела је лака и пакује се у рамове што омогућује лагодан транспорт већих квадратура и заузима мање места у магицинима.

Овај веома звахвалан систем скела ће Вам уштедети новац јер ће Вам бити потребно мање радних сати да намонтирате скелу, уштедећете на транспорту јер можете превозити већу квадратуру у један или пар наврата као и у мањим возилима а притом ћете имати више простора у складишту како овај систем заузима мало места јер се пакује у палете које такође омогућују лак пренос виљушкарем.

Због своје једноставности скела се лако и брзо монтира, јер поседује само 3 основна дела тј. рам, дуплу ограду и газиште. Добро је ограђена и стабилна, што пружа сигурност и безбедност рада на њој а посебно осмишљени осигурачи су ту да закључају ограду од испадања из лежишта.

У току је пролећна акција продаје нових РБС система скеле у пакетима од 112 квадрата до 5.000м2 по цени већ од 15.5 евра/м2.

Могућа достава на адресу у Србији и иностранству.

Позовите нас или нам пишите за бесплатне консултације, заједно ћемо наћи најбоље решење за Вас и можемо направити пакет скела дужине и висине и других карактеристика који одговара Вашим потребама.

+38162333355

Info@sokoskele.rs