Пакет 112м2

Тренутно на акцији пакет скеле 112м2 са пратећом опремом.  

Радна дужина за 112м2 је 17.5м а радна висина 6м.

Пакет скеле чине:

16 ком. рамова 0.65 x 2м
14 ком. газишта (дрвено-металних, импрегнираних)

21 ком. ограда 2.5м x 0.5m
8 ком. Завршних стубова 1м (држач ограда)

16 ком. штелујућих стопа

По акцијској цени од 1984 евра.

Цена је без урачунатог ПДВ-а. 

Скела се због своје једноставности, лако, брзо и једноставно монтира, јер поседује само 3 основна дела тј. Рам, Дуплу Ограда и Газиште. Добро је ограђена и стабилна, што пружа сигурност и безбедност рада на њој.  

Флексибилна је прилагодљива свим врстама терена због поседовања штелујућих стопа од 20цм до 60цм и Рамова од 0.7м,1м и 2м дужине, као и разних конзола, додатака и наставака. Тако да нема места на коме не може да се постави, од неравних терена, рупа преко кровова и тако даље. . .

Што се тиче транспорта, и ако је метална и израђена од дебелозидних цеви, због своје конструкције скела нема превелику тежину тако да се до 500м2 скеле који су тешки око 4000кг могу транспортовати комбијем и приколицом, тежина скеле износи од 8-10 кг по м2. Због конструкције рамова, који се пакују тако да улазе један у други рамови заузимају много мање простора него иначе.

Газишта могу бити дрвено-метална или метална-поцинкована.

Димензије дрвенометалних газишта су 60цм к 250цм к 3.5цм израђена од квалитетног дрвета, ламинирана тј. јепљна најквалитетнијим америчким лепком који се може наћи на тржишту, и импрегнирана специјалним лазурама тако да је дуготрајност загарантована.

Димензије Металних-поцинкованих газишта су 30цм к 250цм, газишта су израђена од перфорираног (бушеног) и савијаног поцинкованог лима.

Стопе могу бити фиксне или штелучене, лакиране или поцинковане, димензија од 15цм до 60цм.

Рамови скеле су израђени од цеви фи 48,3мм х 2.5мм дебљине зида, димензија рамова је 70цм х 210цм и могу бити лакирани или поцинковани, лакирање се врши потапањем, тако да су рамови лакирани и заштићени не само споља већ и са унутрашње стране. , а лакирају се најквалитетнијом бојом за заштиту метала на тржишту.

Ограда, то јест дупла ограда скеле 2х1 ограда, јер је из једног дела димензија 50цм х 250цм што скели даје већу стабилност, а не као код веће скела из два дела тј. две цеви, израђена је од цеви фи33.7 х 2мм, може такође бити лакирана или поцинкована.

Завршни стубови скеле димензија фи 48,7мм х 2,5мм, су стубови који се стављају на завршну то јест последњој етажи скеле и служе као носачи ограде, тако да на последњој етажи скеле не морате стављати рамове већ само завршне стубове и ограде и при томе уштедите на материјалу.

Они такође могу бити лакирани потапањем, или поцинковани и дужине 1 или 2м.

Скела може да се купи у пакету, комплетна а такође продајемо и све делове скеле посебно.

Такође имамо у понуди и додатне као и специјалне делове скеле као што су: Рам 0.7м, Полурам 1м, Ограде 1.25м, Газишта 1.25м, Конзоле 0.3м,0.6м,0.9м и 1.2м, Штелуцуце носаче газишта, Фиксне и Окретне спојнице, Наставке за цеви, Спојнице за цеви, Газишта са отвором, Мердевине, Точкиће, Парапете, Чеоне ограде 60цм и још пуно додатних делова.

За све остале информације вам стојимо на располагању.

 Такође пружамо и услуге изнајмљивања скеле, транспорта, монтаже и демонтаже на територији целе Србије.  


Позовите нас и обезбедите себи скеле већ данас:

Телефон: 062333355
Мејл: Info@skokoskele. rs